Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко покаже зоні Януковича, що вона не чудовисько

Неділя, 19 серпня 2007, 20:31

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко припускає можливість фальсифікацій результатів позачергових парламентських виборів у східних регіонах України.

"У східних регіонах проблема не підтримки, а фальсифікацій", - сказала Тимошенко в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання щодо слабкої підтримки БЮТ у східних регіонах.

"Я свою кампанію починаю зі Сходу… І я з великою теплотою їду туди і хочу, щоб старт цієї для нас визначальної, важливої кампанії розпочався саме з мого дому", - додала вона.

На питання, чи встигне вона об’їхати всі обласні центри за місяць, що фактично лишився до виборів, Тимошенко відповіла:

"Я встигну побувати не тільки в обласних центрах. Темп моїх зустрічей з людьми під час виборчих кампаній завжди дуже високий. Я здатна проводити на день по три-чотири великі зустрічі з людьми. Це буде і в містах, і в районних центрах, і в столицях областей".

Водночас Тимошенко не погодилася з тезою, що БЮТ не вдасться відібрати голоси у Партії регіонів і він змушений буде боротися за один електорат з "Нашою Україною" – "Народною Самообороною".

"У Партії регіонів ніякі голоси відбирати не треба, вони їх самі віддали своєю політикою. Тому я просто поїду у східні регіони до людей, щоб пояснити, хто є ми", - сказала вона.

Тимошенко також зазначила, що люди у східних регіонах, "внаслідок пропаганди", сприймають її як "політичне чудовисько, страшну людину".

"Я думаю, що я буду ці міфи, які абсолютно не відповідають дійсності, просто розвіювати", - сказала вона.

Тимошенко також висловила впевненість у тому, що, "попри фальсифікації, які готуються" опонентами БЮТ, вибори відбудуться, а після них у парламенті буде створено демократичну коаліцію.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування