Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко відправив "політичний трюк" януковичів на підспів до "помаранчевих"

Понеділок, 20 серпня 2007, 12:29

Президент Віктор Ющенко вважає соціальні ініціативи, оголошені Партією регіонів у рамках виборчої кампанії, політичними спекуляціями.

Про це він сказав на прес-конференції у понеділок, відповідаючи на питання про його ставлення до того, що Партія регіонів копіює ініціативи "помаранчевих".

"Мені прикро, що їдучи по українським дорогам, починаючи від політичної реклами, ти бачиш методи і способи політичної поведінки, мета якої - не як запропонувати своє бачення формування достатку, розквіту країни, а як через авантюри, через політичну хитрість дискредитувати когось", - сказав Ющенко.

"Я переконаний, що це метод для слабких. Тому що сильні завжди виходять і кажуть: знаєте, мене не цікавить, хто зліва від мене, хто – справа. У мене є програма, з якою я йду на вибори. І я знаю, що ця програма присвячується Україні", - додав він.

"Коли на дорогах написано три прориви, значить, політично задуманий спекулятивний трюк максимально дискредитувати чиїсь щирі наміри, виборчу кампанію замінити політикою тіньових політичних пікетувань", - зазначив президент.

На його думку, до цієї тематики найбільше підходить репліка: "В житті, як у пісні: є голос – співаєш, нема – підспівуєш".

Водночас Ющенко пообіцяв, що за будь-якої політичної ситуації, поки він буде президентом, "пакет соціальних ініціатив буде знаходитися на порядку денному уряду".

"Я сьогодні говорив своєму апарату, говорив прем’єру, хочу сказати депутатам, що Україна буде мати пакет економічних реформ, направлений на радикальну зміну соціального обличчя країни", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування