Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає, що для мрії Тимошенко потрібно 3-4 місяці

Понеділок, 20 серпня 2007, 12:40

Президент Віктор Ющенко наголошує, що для проведення референдуму щодо змін до Конституції потрібно не менше трьох-чотирьох місяців.

Про це Ющенко заявив на прес-конференції в понеділок.

"Треба не забувати правову точку, що для проведення такого роду ініціатив як загальнонаціональний референдум, повинно відбутися не менше трьох місяців з моменту його ініціювання", - зазначив Ющенко.

Він додав, що це без врахування формування робочих груп. Їх реєстрації.

"Тільки  від формального моменту оголошення референдуму повинно пройти не менше трьох місяців, і не більше чотирьох. Це норма, яку всі повинні врахувати, щоб потім не з'явився в опонентів черговий інструмент для дискредитації ідей і рішення людей по цьому актуальному для нації питанню", - наголосив Ющенко.

Ющенко також зазначив, що проведенню референдуму має передувати консультаційна робота серед політичних сил, "які б могли об'єднатися навколо ініціатив проведення референдуму" і реалізувати його результати в парламенті.

Він також підкреслив, що референдуму "найбільше бояться опоненти демократії".

"Бо сили, які забезпечують проведення конституційного референдуму, отримають відповідь щодо бездарності і недолугості реформи, яка була проведена. І будуть знайдені ключові відповіді щодо організації національного управління при владі", - зазначив президент.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування