Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зізнався, чому він не їде до Путіна

Понеділок, 20 серпня 2007, 13:06

Президент Віктор Ющенко визнає існування політичної доцільності у відкладенні його зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним на час після проведення дострокових парламентських виборів в Україні.

"З точки зору політичної доцільності, то в якійсь мірі це питання існує. Зміна уряду, парламенту несе серйозний відбиток на двосторонні стосунки. У тому числі і виходячи з мотивів хорошого тону, на найвищому рівні такі контакти вести (слід) вже після проведення виборчого процесу", - сказав Ющенко на прес-конференції у понеділок.

Водночас президент зазначив, що його візит до Москви вже підготовлений.

"На рівні МЗСів і РНБО зроблене парафування всіх документів. Щодо нових ініціатив, то я хотів би сказати, що ми направили тижні 4 тому близько 20 ініціатив стосовно наших двосторонніх угод "Україна - Росія", - сказав він.

"Значна їх частина належить до теми угод, які повинні були бути підписані у розвиток нової угоди – про тимчасове перебування російського Чорноморського флоту у Севастополі. Це ті угоди, документи, декларації, на який буде витрачено основний дипломатичний час для їх обробки і остаточного ухвалення", - додав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування