Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко поскаржиться, що він декого "бісить"

Понеділок, 20 серпня 2007, 16:07

Міністр внутрішніх Василь Цушко розчарований діями міліцейських генералів Геннадія Москаля та Віталія Яреми.

Про це міністр повідомив у понеділок на прес-конференції у Дніпропетровську, відповідаючи на запитання про негативні заяви зазначених міліцейських чинів щодо роботи міністерства.

"Мені прикро, що я розчаровуюсь у цих двох генералах. Прикро, що в мене була зовсім інша думка про них як про міліціонерів. Я їх оцінював зовсім по-іншому. Якщо у них цілі виправдовують засоби, і вони діють так, - це їх вибір. Я більше не хочу коментувати", - наголосив Цушко.

За його словами, багатьом не подобається, що МВС стало стабілізуючим органом.

"Ми не допустили некерованих подій у країні та громадянської війни. Це декого бісить", - зазначив Цушко.

На думку міністра, декого не влаштовує позиція МВС, яке "старається бути поза політикою та займається своєю роботою". "Нам складно, ми постійно як на вулкані", - підкреслив Цушко,

На прохання міністра його перший заступник Михайло Корнієнко навів статистику, яка, за словами останнього, "неперекручено" свідчить про більш ефективну роботу МВС в 2007 році у боротьбі з корупцією та розкритті навмисних вбивств.

Як повідомлялося, 30 липня колишній начальник Головного управління МВС в м. Києві генерал-лейтенант міліції Ярема звинуватив керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій та використання адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії.

Москаль, у свою чергу, заявляв, що за період керівництва МВС Василем Цушком в  Україні збільшилась кількість як загальних злочинів, так і кількість тяжких і особливо тяжких злочинів, а також кількість дорожньо-транспортних пригод із тяжкими наслідками.

За словами Москаля, МВС сьогодні певною мірою спотворює інформацію про стан злочинності в країні.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування