Янукович дав добро на губернатора Ющенка через "шкуру"

Понеділок, 20 серпня 2007, 17:01

Кабінет міністрів дасть згоду секретаріату президента Віктора Ющенка на призначення Володимира Хоменка головою Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про це журналістам повідомив прем'єр-міністр Віктор Янукович у понеділок у Чернігові, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

"Що буде від того, якщо я не дам згоду? Це не піде на користь, це буде тільки дестабілізувати ситуацію і не сприяти розвитку регіону", - припустив він.

"Незважаючи на зневагу до Конституції секретаріатом президента при призначенні голів обласних держадміністрацій, я ніколи не буду політизувати це питання. Тому, безумовно, Кабінет міністрів дасть згоду", - сказав Янукович.

Прем'єр зробив цю заяву в присутності в.о. голови Чернігівської ОДА Хоменка.

"Я йому про це не говорив. Він уперше це почув і він мене, до речі, не просив. Але я сам знаю, я сам був у його шкурі", - додав Янукович.

Він також сказав, що вважає Хоменка досвідченою і відповідальною людиною.

Як відомо, 10 липня Ющенко підписав указ про звільнення Миколи Лаврика від посади голови Чернігівської облдержадміністрації згідно з поданою ним заявою і призначив Хоменка тимчасово виконувачем обов'язків губернатора.

17 липня заступник голови секретаріату президента Віктор Бондар сказав, що в секретаріаті сподіваються, що Кабмін направить подання щодо призначення голови Чернігівської ОДА на ту людину, на яку президент поклав виконання обов'язків губернатора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування