Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко узаконив створення оборонного агентства

Понеділок, 20 серпня 2007, 20:15

Президент Віктор Ющенко ввів у дію рішення РНБО про хід реалізації Державної програми реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу на період до 2010 року.

Контроль за виконанням указу Ющенко поклав на секретаря РНБО Івана Плюща.

Згідно із рішенням РНБО заходи, здійснені Кабміном з метою забезпечення реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу, визнані недостатніми.

Також Кабмін має до 1 жовтня вирішити питання щодо створення національного агентства з питань ОПК із зосередженням у сфері його управління державних підприємств, які здійснюють в установленому порядку господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової техніки та ін.

Уряду доручено визначити до кінця 2007 року пріоритетні напрями розвитку оборонно-промислового комплексу для забезпечення Збройних Сил України та інших військових формувань держави сучасним озброєнням і військовою технікою.

Також уряд має визначити до кінця 2007 року перелік високих технологій, які потребують створення, розвитку та збереження в інтересах забезпечення національної безпеки і оборони, зокрема, у воєнній та науково-технологічній сферах.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...