Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича вимагають від Ющенка припинити "цькувати" Шуфрича

Середа, 22 серпня 2007, 15:33

Партія регіонів заявляє, що не дасть президенту Віктору Ющенку "вчинити розправу" над міністром з надзвичайних ситуацій Нестором Шуфричем.

Про це сказано у заяві Партії регіонів, в якій висловлено "рішучий протест проти використання президентом стихійного лиха з метою передвиборного піару".

"Спектакль, який влаштувала президентська команда у Херсонській області, коли президент розвернув свій літак, щоб начебто особисто гасити пожежу, нагадує відому картину, на якій зображений "Ленін с бревном”. Наступні кроки президента і його вимоги звільнення міністра Шуфрича ми розцінюємо як спроби дискредитувати політика, який є п’ятим номером у списку Партії регіонів", - сказано у ній.

У Партії регіонів заявляють, що не дозволять нікому – "ні главі держави, ні його нашіптувачам - зводити порахунки з чесними людьми лише за те, що вони інколи не приховували і не приховують своїх політичних поглядів".

"Нестор Шуфрич - професійний відповідальний міністр і дуже популярний у народі політик. І те, що він для президентського оточення – як кістка в горлі, абсолютно не означає, що ми дозволимо розправу над ним", - сказано у заяві.

Партія регіонів вимагає від президента та його секретаріату "припинити цькування" її представників.

"Вимагаємо припинити втручання президента у передвиборний процес і використання адмінресурсу на користь пропрезидентської політичної сили. У разі продовження цієї брутальної практики залишаємо за собою право звернутися до народу, який дасть сувору оцінку діям глави держави та його оточення", - сказано у заяві.

Як відомо, у вівторок президент направив телеграму прем’єру Віктору Януковичу з вимогою звільнити Шуфрича.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування