Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова готова скликати сесію, щоб віддати свою недоторканність

Середа, 22 серпня 2007, 16:24

Лідер фракції Партії регіонів, координатор парламентської більшості у Верховній Раді 5-го скликання Раїса Богатирьова закликає президента і "Нашу Україну" взяти участь у позачерговій сесії парламенту 4 вересня для розгляду питання про скасування депутатської недоторканності.

Про це вона заявила в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

За словами Богатирьової, вона має намір ініціювати засідання Верховної Ради.

"Ми готові скасувати депутатську недоторканність уже сьогодні. Я закликаю президента України підтримати нашу ініціативу і на спеціальному засіданні позачергової сесії 4 вересня за його участі й участі його політичної сили внести зміни в Конституцію", - відзначила вона.

Вона також підкреслила, що неявка на це засідання політичних сил, що вимагають скасування депутатської недоторканності, буде означати "для нації, що вони не щирі, маніпулюють настроями суспільства і готові на усе заради влади".

"Якщо ми виявимося заручниками політичного саботажу БЮТ і НУ-НС, то, відповідно до Конституції і законів України, регламенту Верховної Ради, попередньо схвалимо відповідний конституційний закон про скасування касти недоторканих в Україні і направимо його для одержання висновку Конституційному судові", - відзначила Богатирьова.

За її словами, одночасно буде ухвалене рішення про скасування всіх пільг чиновникам усіх рівнів, включаючи продаж на аукціонах їх державних дач, надання їм у службове користування, замість "Мерседесів", автомобілів національних товаровиробників.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування