Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дрібний бізнес вирішив голосувати проти всіх

Четвер, 23 серпня 2007, 12:38

Якби вибори відбулися в найближчу неділю, підприємці і власники невеликого бізнесу голосували б проти усіх.

Такі результати дослідження проведеного журналом "Фокус", разом із компанією TNS Ukraine.

Перше опитування, проведене 18-19 серпня, продемонструвало, що трьом основним політичним силам (Партії регіонів, Блокові Юлії Тимошенко і блокові "Наша Україна – Народна самооборона") не вдалося залучити на свою сторону найбільш економічно активну частину населення.

Не визначилися з вибором 23,7% опитаних, готові проголосувати проти всіх 20%.У більшості великих міст лідером виборчих уподобань є Партія регіонів, у Києві домінує БЮТ, у Львові лідирує НУНС.

"Фокус" також з'ясував, що жінки більше, ніж чоловіки, схильні голосувати за БЮТ (14,9% проти 10,6%), у той час як чоловіки охочіше вибирають НУНС (9,9% проти 5,1%).

У політичному виборі жінки більше орієнтуються на особистість лідера партії, а чоловіки ставлять на перше місце програму політичної сили.

Протягом п'яти тижнів опитування будуть проводитися в сімох найбільших містах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Запорожжі, Львові, Одесі і Сімферополі.

Телефонне опитування охопить 3 000 осіб, яких, на думку редакції й експертів, можна віднести до середнього класу – люди активного віку (25-45 років), що живуть у великих містах, що працюють, із середнім і вище доходом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...