Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького почали думати, як відкупитися від скандального забудовника

Четвер, 23 серпня 2007, 13:43

Київська міська рада ухвалила рішення про створення робочої групи для вивчення ситуації навколо незакінченого будівництва торгово-ділового комплексу перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський".

Таке рішення було ухвалено на пленарному засіданні Київради в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До завдань робочої групи входить проведення належного аудиту з оцінки фінансових витрат ТОВ "Юджин" на будівництво на площі перед НСК "Олімпійський".

Робоча група також повинна подати пропозицію з відшкодування ТОВ "Юджин" фінансових витрат або компенсації іншою земельною ділянкою під нове будівництво.

Тим часом перший заступник голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко раніше підтвердив, що 5 вересня повинна прибути група експертів УЄФА для того, щоб зробити остаточні висновки про те, чи буде зноситися недобудований будинок на площі перед стадіоном, або він може бути добудований з дотриманням вимог УЄФА.

Водночас ТОВ "Юджин", яке веде будівництво ТРЦ "Троїцький" перед НСК "Олімпійський", має намір відстоювати свої інтереси в даному проекті аж до звернення до судових інстанцій.

За словами представника ТОВ "Юджин", у компанії є всі необхідні документи, а також проведені необхідні експертизи, які доводять високу якість підготовки даного проекту і підтверджують відсутність технічних перешкод для евакуації глядачів із НСК "Олімпійський".

"Таким чином, якщо робоча група буде ґрунтуватися на цих документах, підготовлених високопрофесійними вітчизняними і закордонними фахівцями, то висновок однозначно повинен бути позитивним у плані продовження будівництва. Разом з тим, компанія залишає за собою право відстоювати свої інтереси аж до судових інстанцій у випадку іншого вирішення питання", - підкреслив співрозмовник.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування