Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз згоден, що Волга очолить СПУ

Четвер, 23 серпня 2007, 15:23

Голова Верховної Ради 5-го скликання, лідер СПУ Олександр Мороз не виключає, що депутат 5-го скликання Василь Волга може очолити СПУ, але тільки ту, яку він створить сам.

Про це Мороз сказав в інтерв'ю журналістам у четвер, коментуючи інформацію про те, що нібито Волга може очолити СПУ і займається питанням створення такої партії.

"Я цілком це допускаю, особливо зважаючи на те, що він створює нову Соціалістичну партію - це може бути, безумовно", - сказав Мороз.

При цьому спікер підкреслив, що "у нинішній Соціалістичній партії Василь Волга ніколи не розглядався як лідер".

Крім того, Мороз прокоментував деякі висловлення Волги з тих або інших питань. За словами спікера, його велика завантаженість по роботі не дозволяла поспілкуватися з Волгою з цього приводу.

"Я з ним говорив кілька разів телефоном, і тоді, коли йому було погано, тому що він був у лікарні - потрібно було його застерегти від того, щоб він робив з того чи іншого приводу якісь коментарі", - сказав Мороз.

У той же час, за словами спікера, Волга пояснював свої коментарі тим, що він знаходився в лікарні і погано себе почував.

"Він дійсно робив і робив коментарі, що абсолютно не відповідають логіці поведінки ні нашої фракції, ні нашої партії", - сказав Мороз, додавши, що до цього відносить і заяву Волги про те, що нібито лідер СПУ давав йому завдання розвалити партійну організацію Партії регіонів у Донецькій області.

Як повідомлялося, Волга відмовився балотуватися під 39-м номером у списку СПУ. Свою позицію він пояснив незгодою агітувати проти Партії регіонів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування