Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич наїхав на Ющенка і пожалівся, що йому довелося стрибати з вертольота

Четвер, 23 серпня 2007, 17:00

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявляє, що не допустить політизації ситуації навколо лісової пожежі в Херсонській області.

Про це він сказав журналістам в четвер вранці в штабі з ліквідації пожежі, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу МНС.

"Тут я політики не допущу, стосується це губернаторів чи президента. Я абсолютно не проти піару Ющенка, але хто йде в ліс з лопатою і кінокамерою? Путін літає на винищувачі, Буш - на авіаносці та підводних човнах, Лукашенко - на танку, а наш Ющенко – з лопатою", - сказав міністр.

"Звичайно, президент не щодня бачить вогонь навіть в такому локальному масштабі, це йому не багаття біля вуликів. Мені довелося стрибати з вертольота з двометрової висоти, коли йшов його зустрічати, але я не дозволив оператору МНС піти навіть в таке локальне і безпечне вогнище", - зазначив він.

"Сам пішов, тому що рятувати вже треба було не ліс, а президента. Вже не говоритиму про те, що при ліквідації НС кілька годин вертольоти не могли злетіти, тому що в цей час служба безпеки забезпечувала безпеку пересування президента. Це нормально, але техніку ми підняти в повітря не могли", - додав Шуфрич.

Міністр також закликав губернатора Херсонської області Бориса Сіленкова "вибачитися перед Ющенком, тому що якби він не потягнув його на місце локального займання, вся Україна і Росія зараз би не сміялися з президента. Ця дурість ще матиме свою іміджеву і політологічну оцінку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...