Луценко побажав українцям прапорів, а Тимошенко – цитат без перекладу

П'ятниця, 24 серпня 2007, 12:18

Прем'єр-міністр Віктор Янукович привітав співвітчизників із Днем незалежності країни.

"Ми будуємо нашу незалежність упевнено, з великою вірою в завтрашній день України як рівної серед рівних держав у колі світового співтовариства. Ми разом зводимо світлий дім нашої державності, у якому будуть жити в добробуті багато поколінь вільних українських громадян", - йдеться у привітанні прем'єра, розміщеному на його офіційному сайті.

Водночас голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз закликав українців до єдності.

"Щоб досягти мети, ми повинні об'єднати зусилля всіх чесних, мужній і відданих українській ідеї політиків, мобілізувати всі сили великого українського народу, зміцнити нашу віру і впевненість у перемозі", - йдеться у привітанні Мороза, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Разом з тим, лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко в привітанні висловив побажання, "щоб в усіх у цей день були радісні почуття, щедрий стіл і державний прапор на балконі".

Привітала співвітчизників і лідер БЮТ Юлія Тимошенко. "Я абсолютно переконана, що вже не за горами той час, коли всі ми – в Києві і Донецьку, в Луцьку і в Севастополі, на Закарпатті і Поліссі, будемо пишатися тим, що живемо в Україні. Ми здійснимо наш Український Прорив і неодмінно побудуємо таку державу, якої варті. Таку державу, якою захоплюватиметься світ, коли слова "Ukrainskyi uspih" цитуватимуться без транскрипцій і перекладу", - підкреслює Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування