Мельниченко видасть компромат на Януковича, Ющенка, Тимошенко й Луценка

Субота, 25 серпня 2007, 13:12

Колишній майор Управління держохорони, кандидат у народні депутати від Партії вільних демократів Микола Мельниченко обіцяє найближчим часом оприлюднити інформацію, що стосується глави держави, прем'єра, лідерів основних політичних сил.

Про це Мельниченко повідомив у суботу на прес-конференції в холі київської клініки "Борис", де він проходить курс лікування.

"Я буду повідомляти інформацію, що стосується Януковича (прем'єр-міністр), Тимошенко (лідер БЮТ), Ющенка (президент), Литвина (екс-спікер, лідер Блоку Литвина) та інших будь-яким способом", - заявив він.

Екс-майор відзначив, що, якщо він сам цього зробити не зможе з якихось причин, то за нього інформацію оприлюднить кандидат у депутати від Партії вільних демократів Олександр Єльяшкевич.

"Факти, які свідчать про те, що майже всі політичні сили обманюють людей, будуть оприлюднені", - сказав Мельниченко, додавши: "Я не буду жаліти жодного з політиків, які поводяться аморально".

Крім того, Мельниченко відзначив, що найближчим часом він оприлюднить інформацію про лідера блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрія Луценка.

За словами екс-майора, у нього є питання до Луценка щодо списку його політсили, де фігурують екс-мер Києва Олександр Омельченко, колишній заступник міністра МВС Геннадій Москаль, екс-керівник української служби Інтерполу Кирило Куликов.

Мельниченко також обвинувачує Луценка в тому, що він, будучи головою МВС, покривав президента компанії "Енергоатом" Андрія Деркача. "Маючи інформацію про Деркача, (Луценко) захищав корупціонера", - сказав екс-майор.

Він також повідомив, що в українську політику знову приходить проживаючий у Лондоні російський бізнесмен Борис Березовський. "Те, що ця людина буде впливати на політику в Україні - це факт", - відзначив екс-майор.

Мельниченко також заявив, що вже через кілька тижнів він буде активно брати участь у виборчій кампанії. За його словами, якщо доведеться, то навіть в інвалідній колясці.

Екс-майор відзначив, що його перевели з реанімації, і він почуває себе краще. За його словами, ще рано говорити про причини захворювання, але однозначно можна сказати, що це був "зовнішній вплив".

Мельниченко також повідомив, що з'ясуванням причин захворювання вже займається Генпрокуратура.

Як повідомлялося, 29 липня Мельниченко був госпіталізований у Жовтневу лікарню Києва з діагнозом мікроінсульт.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News