ЦВК зробила ще один крок до виборів

Субота, 25 серпня 2007, 18:24

Центральна виборча комісія сформувала 115 закордонних дільничних комісій.

Як передає "Інтерфакс-Україна", таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК у суботу.

За словами члена ЦВК Юрія Данилевського, склад закордонних дільничних комісій сформований на підставі подання фракцій БЮТ, Партії регіонів, Соцпартії, "Нашої України", а також міністерства закордонних справ.

Данилевський пояснив, що закордонні дільничні комісії сформовані так само як і на парламентських виборах 2006 року. За його словами, єдиним винятком є ліквідація виборчої дільниці в Лівані, оскільки із цієї країни виведений український миротворчий контингент.

ЦВК на засіданні в суботу також зареєструвала кандидатів у народні депутати від Партії зелених України й Українського народного блоку.

Таким чином, на сьогоднішній день для участі в позачергових парламентських виборах ЦВК зареєструвала виборчі списки 17 політичних чинностей.

Крім того, Центвиборчком зареєстрував представника виборчого блоку політичних партій "КУЧМА", у який увійшли партія "Союз" і Всеукраїнське об'єднання "Центр".

У суботу в 24.00 минає останній строк подачі партіями й блоками документів у ЦВК для реєстрації своїх виборчих списків. 2 вересня минає останній строк реєстрації кандидатів у народні депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування