Луценко сказав трусити чиновників, поки не посиніють

Субота, 25 серпня 2007, 19:00

Голова політради блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В’ячеслав Кириленко вважає головним завданням на селі ліквідацію злочинних схем, завдяки яким земля забирається у селян.

Про це він заявив під час прес-конференції у місті Звенигородці Черкаської області, повідомляє прес-служба блоку.

За словами Кириленка, "зараз існує ситуація, коли завдяки мораторію на продаж землі, вся земля навколо обласних центрів вже скулена або взята в оренду на багато років".

"Це все відбувається тому, що під прикриттям мораторію правляча більшість Януковича-Мороза блокувала ухвалення цілого рядку законопроектів: про ринок землі, про державний земельний кадастр, про оцінку земель, і тим самим не дає селянину можливості отримати реальну грошову вартість землі, яка йому по праву належить", - вважає він.

Водночас на мітингу в місті Корсунь-Шевченківський, що на Черкащині, лідер блоку Юрій Луценко висловив переконання, що посада вчителя має бути прирівняна до статуту держслужбовця.

Під час мітингу люди поскаржилися Луценку на те, що вода у річці Рось, котра протікає поблизу міста, дуже забруднена і непридатна для пиття. Луценко пообіцяв, що цього ж дня матиме розмову на цю тему з губернаторам області.

Водночас він наголосив, що подібні питання мають вирішуватися на місцевому рівні за активної участі самої громади. "Виходьте на мітинги хапайте чиновника, який за це відповідає, за барки і трусіть його, поки він не посиніє, а вода не стане чистою", - сказав Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування