Тимошенко приведе в Донецьк інвесторів, а корупцію там поки не чіпатиме

Субота, 25 серпня 2007, 19:13

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє створити сприятливі умови для інвесторів у Донецькій області.

"Що стосується Донецька, я думаю, враховуючи безліч міст і районів, де відбувається колосальна стагнація, де квартири не коштують вже нічого, де закриваються шахти і знекровлюються населені пункти, нам потрібно розпочинати інвестиційний прорив", - заявила Тимошенко в суботу в Луганську.

За її словами, БЮТ має намір зробити реєстр таких районів, і після перемоги на парламентських виборах та повноцінного приходу до влади зробити інвестиційні зони, де інвестори, які хочуть вкладати кошти в економіку, звільнятимуться на 10 років від податків. Також БЮТ пропонує полегшити всі процедури для входження інвесторів на цю територію.

Водночас вона зазначила, що антикорупційний прорив потрібно починати не з Донецької
чи Луганської областей, а з Києва. "Саме там ми повинні вдосконалювати цю роботу щодо "окремих осіб", - цитує Тимошенко прес-служба БЮТ.

За її словами, 12 ліній "Українського прориву" стосуватимуться всіх областей України, проте можуть бути певні акценти щодо окремих регіонів.

"У Дніпропетровській області ми почали працювати з аграрного прориву, сьогодні в Луганській області ми починаємо більш глибоку роботу з вдосконалення енергетичного прориву", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування