Симоненко спокушає Януковича 300 голосами

Неділя, 26 серпня 2007, 16:33

Фракція комуністів готова брати участь у роботі позачергової сесії Верховної Ради, якщо члени коаліції відмовляться від участі у "незаконних" позачергових виборах.

На цьому наголосив у неділю на прес-конференції в Луганську лідер комуністів Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

За його словами, "зібрати триста депутатів у сесійній залі зараз як ніколи надзвичайно просто".

"По-перше, зараз усі розуміють, що організація незаконних позачергових виборів є блефом. Президент і його "помаранчеві" політичні сили переслідують єдину мету – зміцнити свої повноваження і позиції будь-якої ціни", - вважає Симоненко.

"По-друге, зараз багато ображених і тих, хто не потрапив у передвиборчі списки у якості кандидатів до наступного складу Верховної Ради, їх фактично "кинули" і саме ці люди вже готові відкликати свої заяви про вихід з фракцій і складання мандатів" - наголосив лідер комуністів.

При цьому, Симоненко більш ніж упевнений, що ці триста депутатів проголосують за зміни до Конституції у частині зменшення повноважень президента і перетворення цього інституту виключно на номінальну структуру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування