Тимошенко думає, що алгоритм Ющенка до правосуддя не приведе

Неділя, 26 серпня 2007, 21:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко хоче створити у парламенті самодостатню політичну силу, щоб по-справжньому змінити країну.

"Я б хотіла, щоб нашій політичній команді вдалося створити силу, яка б в парламенті була самодостатньою для того, щоб по-справжньому змінити країну ", - заявила вона на мітингу в Ізмаїлі Одеської області, повідомляє прес-служба БЮТ.

Тимошенко також знову наголосила на необхідності референдуму щодо концепції Конституції, після якого має бути скликана конституційна асамблея.

"Я б хотіла, щоб концепцію нашої Конституції зробив народ по 9 питанням на першому референдумі. Потім - щоб ми зробили конституційну асамблею, у яку увійдуть 103 науковці, які мають спеціальну освіту, які знають як будувати Конституцію, щоб ця асамблея на базі першого референдуму розробила текст Конституції, щоб політична сила, - а наша політична сила готова це зробити – поставила цю Конституцію на всенародний референдум", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко наголосила, що "якщо ми не пройдемо цей алгоритм, то у нас буде безконтрольна влада, двовладдя і відсутність правосуддя".

Як відомо, президент Віктор Ющенко заявив про скликання національної конституційної ради для розробки проекту нової редакції Конституції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування