Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк пообіцяв не піднімати плату за російський флот

Неділя, 26 серпня 2007, 22:08

Україна не переглядатиме умови базування Чорноморського флоту РФ на території України.

Про це заявив міністр закордонних справ Арсеній Яценюк у неділю в ефірі каналу 1+1.

"Все по орендній платі вже підписано. Це може подобатись чи не подобатися, але ми повинні це виконувати", - зазначив він, підкресливши, що Україна також не вимагає дострокового виведення флоту.

"Мене, м’яко кажучи, здивували і стурбували заяви окремих дипломатів Російської Федерації, тому ми направили надтермінову ноту до Росії і зазначили, що якби ці заяви підтвердилися, ми були б змушені видворити цього дипломата за межі України. На щастя, посольство РФ в Україні спростувало цю інформацію. І в усьому, як завжди, винять журналістів", - прокоментував Яценюк недавній інцидент.

Коментуючи результати службового розслідування, згідно з якими ніхто з працівників МЗС не перешкоджав візиту прем’єра Віктора Януковича до Москви, Яценюк зазначив, що перешкодами були технічні помилки.

"За технічні провини мої працівники понесуть відповідальність. Але я буду просити прем’єр-міністра вжити максимальні заходи відповідальності до тих осіб, які розповсюдили неправдиву інформацію (щодо перешкоджання візиту прем’єра)", - зазначив міністр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування