Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі на Луганщині будуть агітувати за допомогою самодіяльності

Понеділок, 27 серпня 2007, 11:55

Луганська обласна організація Партії регіонів впроваджує в регіоні проект "Агітпоїзди".

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомив "регіонал" Віктор Тихонов, який курирує виборчу кампанію Партії регіонів у Луганській області.

"Агітпоїзди - це автомобілі з агітаторами і з художньою самодіяльністю. І це, звичайно, концерти не за 150 тис. доларів, які собі можуть дозволити Тимошенко і президент", - зазначив Тихонов.

"Вони (агітпоїзди) уже почали працювати по районах і містах", - додав політик.

За його словами, найбільш активно виборча кампанія в регіоні буде проходити у вересні.

"Ми не збираємося лити бруд на своїх опонентів - це перше. І друге - ми намагатимемось за цей місяць дійти до кожного дому, до кожної людини. У нас підготовлена величезна група агітаторів, які працювали на минулих виборах. Ми будемо доносити соціальні й економічні аспекти нашої програми", - зазначив Тихонов.

На його думку, фальсифікацій результатів виборів у Луганській області не буде, незважаючи на те, що опоненти Партії регіонів намагаються нав'язати цю думку.

"У день виборів, якщо заборонять голосування на дому, ми будемо закликати сусідів, щоб вони підвозили людей на виборчі дільниці. Ми зробимо все, щоб вибори пройшли нормально, хоча ще раз хочу підкреслити, що вони незаконні і неконституційні. Вони відбуваються тільки на підставі вимог президента і нашої згоди, щоб розрядити обстановку", - додав Тихонов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування