Тимошенко побачила "сенсаційну" зміну вподобань. На свою користь

Понеділок, 27 серпня 2007, 15:02

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що на Сході і Півдні України відбулася "сенсаційна" зміна політичних уподобань.

Про це вона заявила за результатами свої перших поїздок цими регіонами, на прес-конференції у Миколаєві.

"Вчора сталася знакова подія в Одеській області. В місті Ізмаїл, де проходила моя перша зустріч з людьми, на площу вийшло практично все місто. Я такого доброзичливого ставлення людей на Півдні України не бачила ні у 2006, ні у 2004, ані в 2002 роках", - сказала Тимошенко.

За словами лідера БЮТ, несподівано велика кількість людей прийшла на зустріч і в Одесі.

"Стільки ніколи не приходило на наші зустрічі під час моїх попередніх приїздів до Одеси", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що увечері під час прямого ефіру на місцевому телебаченні відбулося інтерактивне опитування глядачів з приводу того, кого вони бачать прем’єр-міністром України.

"По-перше, я була дуже здивована тим, що в цьому опитуванні взяла участь величезна кількість глядачів. А по-друге, мені було приємно побачити, що наша політична сила, і я, як її лідер, перемогли. Кандидатуру від нашої політичної сили підтримали 47% людей, 43% проголосували за Януковича і 10% погодилися з тим, що визначати кандидатуру прем’єра повинен президент", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ вважає, що під час її виборчого туру Одеською областю стало чітко зрозуміло, що політичні вподобання людей кардинально змінилися.

"Я побачила, що людей політика уряду довела до такого стану, що вони починають задумуватись над своїм голосуванням на минулих виборах, і це говорить про те, що люди починають більше розумітися на політиці", - заявила Тимошенко.

Ще одним свідченням зміни політичних настроїв Тимошенко вважає факт, який мав місце в Луганській області.

Кілька днів тому в центрі міста повинен був відбутися мітинг Партії регіонів, де мали бути присутні лідери обласної організації цієї політичної сили. Планувалось, що перед людьми виступлять ключові особи від Партії регіонів в області: пани Єфремов і Тихонов.

"Наші активісти підрахували, що на цей мітинг прийшло всього 83 луганці", - повідомила лідер БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News