МВС скаржиться на політичні провокації

Понеділок, 27 серпня 2007, 17:30

Міністерство внутрішніх справ вважає упередженими та повністю відкидає необґрунтовані звинувачення на свою адресу з боку політичних партій та блоків.

Про це йдеться у зверненні МВС до учасників виборчого процесу, поширеній прес-службою відомства в понеділок.

Міністерство зазначає, що перед виборами в ЗМІ все частіше з`являються повідомлення та лунають заяви політиків про події, що носять характер провокацій проти політичних партій та блоків – учасників позачергових виборів.

"На жаль, більшість таких заяв має ознаки некоректних політичних технологій, які використовують передвиборчі штаби. Адже нічого окрім гучних, але нічим не підкріплених повідомлень, часто зроблених анонімно, в них не міститься", - йдеться в заяві.

"Почастішали випадки ведення нечесної боротьби з політичними конкурентами, інформаційні провокації, в тому числі, проти органів внутрішніх справ", - підкреслює МВС.

Як зазначається в заяві, "ухиляючись від взаємодії з правоохоронними органами, окремі керівники партій та рухів з метою підвищення власного іміджу часто звинувачують їх у бездіяльності та невиконанні покладених на міліцію функцій".

"МВС України вважає упередженими та повністю відкидає необґрунтовані звинувачення на свою адресу", - стверджує міністерство, додаючи, що "реагування на будь-які порушення законодавства здійснюється та буде здійснюватись надалі невідкладно і незалежно від політичного забарвлення учасників виборчих перегонів".

"Звертаємось до учасників виборчого процесу з вимогою дотримуватись чинного законодавства, виявляти витримку та толерантність до політичних опонентів, повагу – до закону та правоохоронних органів, утримуючись від дій, які можуть порушити громадський порядок і спокій в Україні", - йдеться в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування