Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова продовжує просити Ющенка дати Раді півгодини

Вівторок, 28 серпня 2007, 12:03

Один із лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що на засіданні парламенту 4 вересня депутати планують скасувати всі пільги депутатів та високопосадовців.

"Засідання парламенту 4 вересня ми прагнемо використати для скасування всіх пільг для депутатів і високих державних чиновників. Ми хочемо проголосувати за скасування депутатської недоторканності, за прирівняння зарплати депутата до середньої по Україні, за продаж з аукціону всього елітного майна та за інші ініціативи", - сказала Богатирьова, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Вона також висловила сподівання, що "помаранчеві фракції" "не на словах, а на ділі продемонструють народові щирість своїх намірів – прийдуть в зал і проголосують за скасування пільг та недоторканності".

"В іншому випадку, якщо вони не підтримають таке голосування, це означатиме, що їхні слова – це звичайнісінькі спекуляції на почуттях народу, а за їхніми обіцянками не стоять реальні дії", - зазначила Богатирьова.

"Ми пропонуємо призупинити указ президента про дострокові вибори хоча б на півгодини – проголосувати за скасування недоторканності і пільг, а потім повернутися в процес", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування