Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Агітатори Луценка загітували Литвина

Вівторок, 28 серпня 2007, 14:27

Володимир Литвин поставив свій підпис на підтримку ініціативи Віктора Ющенка щодо скасування депутатської недоторканності.

Це відбулося під час регіонального туру лідера Блоку Литвина на центральній площі Тернополя.

Він залишив свої персональні дані та підпис у підписному листі, який збирає блок "Наша Україна – Народна самооборона".

Підпис Литвина був 18-ий у підписних листах, які почали збирати зранку 28 серпня.

Коментуючи подання президента до Конституційного суду, з приводу нового порядку голосування за кордоном, Литвин спрогнозував тиск на Конституційний суд.

"Те, що втягують у підготовчу кампанію суд, дозволяє говорити, що буде чинитися тиск на суд і будуть неочікувані рішення", – сказав Литвин.

Він послався на те, що існує оцінка цього конституційного подання як спроби президента вплинути на результати виборів.

Литвин розкритикував це звернення по суті, оскільки Президент ставив свій підпис під законом, який вводив цей порядок голосування у закордонному окрузі.

"В нас складається парадоксальна ситуація. Підписують, а потім критикують, що це не так. Якщо президент підписав документ, він його освятив і визнав таким, що відповідає Конституції", – зауважив Литвин.

Разом із тим лідер Блоку Литвина піддав сумніву можливість того, що після виборів почнеться активне оскарження результатів голосування у суді, щоб заблокувати початок роботи новообраної Верховної Ради.

"Я думаю, що до такого сценарію не дійде, тому що тоді Україна остаточно втратить своє обличчя. Всередині України це ще стерплять, але я думаю, що нас ніхто не буде серйозно сприймати в Європі", – сказав Литвин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування