Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький БЮТ переміг у суді мера

Середа, 29 серпня 2007, 10:21

Центрально-міський райсуд Макіївки задовольнив адміністративний позов голови зборів громадян з питання проведення всеукраїнського референдуму Анатолія Токарєва проти бездіяльності мера Макіївки.

Судове засідання проводилося у відкритому режимі, повідомляє прес-служба БЮТ Донецького відділення.

Суд, вивчивши матеріали справи, прийшов до висновку, що позов підлягає задоволенню, оскільки мер Макіївки був вчасно попереджений про збори громадян, йому було надано повний пакет документів по проведенню зборів, відповідно до вимог закону.

Суд підтвердив легітимність проведених зборів у повній мірі. Крім того, він визнав бездіяльність Макіївського міського голови Олександра Мальцева, що не передав документи з реєстрації ініціативної групи до ЦВК.

"Ми не сумніваємося в тому, що наші дії цілком і повністю відповідають вимогам закону, а бездіяльність посадових осіб є абсолютно незаконною", - заявив заступник голови Донецької обласної партійної організації Олександр Бакунець.

"Тому ми будемо продовжувати відстоювати наші інтереси шляхом звернення в судові інстанції з позовами про оскарження незаконних дій посадових осіб. І ми впевнені в тому, що справедливість переможе", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування