Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ключковський назвав більшість ЦВК провокаторами, що заважають жити "НУ-НС"

Середа, 29 серпня 2007, 12:54

Член блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Ключковський називає рішення ЦВК про виключення "Пори" зі списку блоку незаконним і замовним.

"Нині більшістю ЦВК, що знаходиться під контролем "регіоналів", навмисне приймаються неправові рішення, які потім приходиться оскаржувати у суді", - цитує слова Ключковського прес-служба блоку.

"Суд скасовує подібні рішення, тоді ЦВК починає виконувати рішення суду і працювати за законом", - додав він.

На думку Ключковського, "такі неправильні рішення приймаються навмисне з тим, щоб створити напругу, пограти на нервах".

Представник блоку вважає події в ЦВК "великою провокацією, спрямованою на ускладнення життя "Нашій Україні – Народній самообороні".

На його думку, в розпорядженні членів ЦВК були документи, які свідчать про те, що зміна керівництва партії "Пора" насправді не відбулася.

"Ми знаємо методи рейдерства, які реалізовувалися вже не раз. Це рейдерська атака на партію, а не реальна зміна керівництва", - запевнив Ключковський.

На його переконання, така атака "підтримана Міністерством юстиції з очевидних міркувань, а рішення ЦВК прийняте незаконно, адже за законом у таких випадках ЦВК повинна дочекатися рішення суду, а потім на його основі приймати власне".

"Усі вищезгадані факти вказують на те, що це є рішенням на замовлення, елементом певної політики, грою на нервах з намаганням ускладнити діяльність нашого блоку, а при можливості і внести в нього тріщини", - вважає Ключковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування