Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" стверджують, що "НУ-НС" уже почала їх добиватися

Середа, 29 серпня 2007, 14:11

Партія регіонів сподівається створити коаліцію із Соціалістичною і Комуністичною партіями у Верховній Раді після виборів.

Про це говориться в заяві прес-служби Партії регіонів, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

"Ми розраховуємо на перемогу союзників по коаліції (СПУ і КПУ) і на створення політичної більшості з ними", – сказала координатор більшості в парламенті п'ятого скликання Раїса Богатирьова.

При цьому вона відзначила, що Партія регіонів буде створювати коаліцію з тими силами, що розділяють пріоритети і підтримують програму партії, і не виключено, що серед них будуть пропрезидентські сили.

"На відміну від жовтогарячих, ми не говоримо ніколи. Насправді, вони усі ведуть переговори з нами, і після виборів наперегони будуть за нас боротися", – сказала вона.

На думку Богатирьової, навіть у випадку переконливої перемоги на виборах жодна з політичних сил не зможе сформувати стійкої парламентської більшісті – їй завжди буде опонувати майже рівна опозиція.

Альтернативи українській єдності не існує, цього завзято не хочуть визнавати помаранчеві у своїй політичній практиці, вважає Богатирьова.

При цьому вона відзначає, що пропрезидентські сили, як це показує ситуація, не бажають і не вміють об’єднуватися не тільки з Партією регіонів, але і між собою.

Як відомо, днями лідер Компартії Петро Симоненко висловив думку, що в майбутній парламент зможуть пройти лише чотири політичні сили: Партія регіонів, Компартія, БЮТ і блок "Наша Україна – Народна самооборона".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...