Партія регіонів відмовилася від Черновецького заради доброго піару

Середа, 29 серпня 2007, 15:03

У Партії регіонів не бачать підстав для перегляду тарифів на комунальні послуги в Києві.

Про це заявив голова Київського осередку Партії регіонів Василь Горбаль, коментуючи заяву керівника Головного управління цінової політики КМДА Василя Яструбінського про те, що експертиза довела обґрунтованість підняття тарифів минулого року у 3,4 рази.

Якщо експертиза, на проведенні якої ще у 2006 році наполягала Партія регіонів, і підтвердила економічну доцільність підвищення тарифів, то це ще не означає, що кияни мають платити по таким тарифам, - цитує Горбаля його прес-служба.

За його словами, зараз столичний бюджет в змозі компенсувати різницю між реальною вартістю комунальних послуг і нині діючими тарифами, щоб підвищення тарифів кияни на собі не відчули.

Також Горбаль висловив переконання, що повертатися до питання тарифів можна лише після того, як кияни відчують реальне поліпшення рівня послуг.

"Окрім цього Київрада до 1 вересня повинна забезпечити виконання постанови Кабінету міністрів №560, згідно з якою плата за квартиру має обраховуватися окремо по кожному будинку залежно від наданих послуг", - сказав Горбаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування