Черновецький влаштує підкоп під весь центр Києва

Середа, 29 серпня 2007, 18:06

З ініціативи Київського міського голови Леоніда Черновецького на вулиці Хрещатик - від площі Незалежності до Європейської площі (непарна сторона) - з'явиться підземний паркінг.

Як повідомили Лізі у прес-службі Київміськадміністрації, до будівництва під головною вулицею столиці залучать інвесторів.

"Вже у вересні 2007 року Головне управління економіки й інвестицій підготує умови інвестиційних конкурсів по залученню інвесторів до фінансування будівництва чотирьох підземних паркінгів", - сказав заступник мера Денис Басс.

За його словами, крім паркінгу на Хрещатику, у місті планується побудувати підземні парківки на вулиці Богдана Хмельницького (від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), на Михайлівській площі і площі перед Міністерством закордонних справ.

"Також на інвестиційний конкурс буде виставлено проект будівництва підземного паркінгу на перетині вулиць Богатирської і Добринської в Оболонському районі", - відзначив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, паркування транспортних засобів у Києві на час до 5 хвилин є безкоштовним, а від 5 до 30 хвилин - оплачується в розмірі 50% від установленого тарифу.

Єдиним оператором по паркуванню транспортних засобів і стягненню парковочного збору в Києві є комунальне підприємство "Київтранспарксервіс".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування