Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський оголосив себе борцем з корупціонерами

Четвер, 30 серпня 2007, 10:38

Міністерство транспорту та зв’язку України не покриває чиновників та жодним чином не приховує кількість фінансових порушень у галузі та розмір збитків, завданих ними.

Про це йдеться в заяві прес-служби Мінтрансу.

Прес-служба відзначає, що з моменту призначення на посаду міністра транспорту Миколи Рудьковського, контрольно-ревізійним управлінням лише центрального апарату Мінтрансзв’язку було проведено 47 перевірок.

"За результатами перевірок виявлено порушень на суму 60 557,5 гривень. Крім того, підрозділами внутрішнього контролю департаментів та підприємств постійно проводяться численні перевірки дотримання фінансової дисципліни в галузі", - йдеться в повідомленні.

Відомством до правоохоронних органів передано 31 пакет документів про проведені перевірки, за результатами вже порушено 8 кримінальних справ.

"Міністр транспорту і зв’язку вважає, що правоохоронні органи повинні активніше опрацьовувати питання економічних порушень в сфері транспорту і зв’язку", - зазначає прес-служба Мінтрансу.

"І в прокуратури, і в служби безпеки є достатньо повноважень для виконання своїх функцій. Я ж сам прошу їх розбиратись", - зазначає Микола Рудьковський.

"А то спочатку деякі правоохоронні органи не розслідують справи, не збирають доказову базу і не доводять вини порушників, після цього розповідають, що це Міністр корупціонерів покриває", - додав міністр.

Як відомо, два тижні тому СБУ заявила про фінансові зловживання в Мінтрансі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...