Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко відмовиться від "понтів" і недоторканності

Четвер, 30 серпня 2007, 11:26

Міністр внутрішніх справ, член СПУ Василь Цушко заявляє, що його міністерством керує він сам, а не донецькі.

Про це він сказав у прямому ефірі маріупольського телебачення, повідомляє прес-служба СПУ.

"Тих, хто говорять, мовляв, міністерством керує не Цушко, а донецькі, дратує, що керує саме Цушко. Мені вдалося створити команду, яка визнає, що я пішов від звичного там до мого приходу солдафонства і дав волю творчості людям" - вважає міністр.

"Пам'ятаю, коли в Одесі мене після призначення зустріли журналісти, здивувалися, мовляв, після такого імпозантного... приходить така проста людина, як я. Ну а я сказав тоді журналістам:

"Я доведу вам, що влада може бути без понтів", - заявив він.

"Я був народним депутатом без понтів, губернатором без понтів і я міністр без понтів. Я дуже хочу, щоб обличчя влади помінялося", - додав він.

Цушко також відзначив, що уряд підтримав бойовий дух міліції, піднявши їм зарплату.

"Завдяки депутатам і підтримці уряду в міністерствах ми домоглися головного – підвищення зарплат. Підтримали, іншими словами, бойовий дух МВС, я маю на увазі підвищення зарплат", - заявив він.

Міністр також вважає, що у виборця має бути "виборча пам'ять".

"Коли ми обираємо, повинні дивитися на те, що ці кандидати зробили. Судити їх саме по тому, що вони роблять. У виборця має бути виборча пам'ять, він має пам'ятати, ХТО і ЩО зробив, тоді в парламенті не буде клоунів, ляпавок і брехунів, а в країни з'являться перспективи", - вважає Цушко.

"Закон заробить, коли люди не будуть помилятися при голосуванні. Закон у цій країні для всіх один, починаючи від президента і закінчуючи найменшим її громадянином, дитиною", - сказав він.

Говорячи про недоторканість, він відзначив, що її потрібно зняти.

"Тому що вона в першу чергу потрібна тим, хто вкрав, і до кого прийдуть і запитають: "Де взяв?".  Мені недоторканість не потрібна. Але знімати її потрібно з усіх, починаючи з президента, із суддів і депутатів", - упевнений Цушко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування