Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Порі" побачили, як люди Тимошенко і "любі друзі" Ющенка мріють про "ширку"

Четвер, 30 серпня 2007, 12:01

Громадянська партія "Пора", яку очолює Ярослав Годунок, готова знятися з реєстрації, якщо буде підписано угоду між БЮТ та блоком "Наша Україна – Народна самооборона" та у списках цих політичних сил не буде олігархів, які виступають за широку коаліцію.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер, повідомляє УНІАН.

"Ми готові знятися з виборчої кампанії, якщо буде підписана угода про об’єднання демократичних сил в майбутньому парламенті", - сказав Годунок.

Він також стверджує, що "за спинами своїх лідерів" Таріел Васадзе, Сергій Осика і Богдан Губський, які балотуються за списком БЮТ, "проводять сепаратні переговори про створення широкої коаліції".

Крім того, за словами Годунка, такі переговори також проводять "любі друзі" із блоку "НУ-НС". При цьому він відмовився назвати прізвища людей, які нібито ведуть переговори, лише зазначивши, що "це любі друзі, і всім зрозуміло про кого йдеться".

Як відомо, раніше Центральна виборча комісія виключила кандидатів у депутати від громадянської партії “Пора” з виборчого списку блоку НУНС, а також зареєструвала список кандидатів у депутати від партії “Пора” на вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування