Янукович вишпетитив Шуфрича

Четвер, 30 серпня 2007, 12:07

Прем`єр Віктор Янукович зробив зауваження міністру з надзвичайних ситуацій Нестору Шуфричу, як куратору в уряді над Закарпатською областю, за припинення роботи державного підприємства "Солотвинський солерудник".

Про це Янукович повідомив у четвер на засіданні уряду.

"Я роблю вам зауваження, Несторе Івановичу. Чотири місяці як зупинено державне підприємство. Хто несе за це відповідальність? Губернатор стукає в усі двері. Я змушений узяти вертоліт, полетіти й побачити  все це на власні очі. Тому разом із Мельником (міністр МінАПК Юрій Мельник), - ви поряд сидите, - і я вам говорю, що ви неправі", - сказав Янукович.

Прем`єр також повідомив, що до 4 вересня має бути розроблено план заходів, який попередньо буде розглянутий фахівцями і потім затверджений на загальних зборах трудового колективу.

Янукович вважає, що необхідно змінити підпорядкування цього підприємства – передати з МінАПК у Мінпромполітики.

"Трохи змінилися часи, колись воно було в АПК, але, мені здається, що зараз його потрібно передати в Міністерство промислової політики. Там страждають люди, й це єдине підприємство в цьому регіоні", - зазначив він.

Янукович також запропонував Шуфричу відзвітувати в кінці засідання уряду про стан справ у регіонах, потерпілих від надзвичайних ситуацій.

"Я вам таке завдання давав, правда, вчора вночі, але я вважаю, що вам ночі було достатньо", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування