Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко у Харкові зустріли, як "ката Кушнарьова". Вона заявляє про провокації

Четвер, 30 серпня 2007, 12:33

Під час мітингу у Харкові у середу, на якому виступала лідер БЮТ Юлія Тимошенко, планувалися численні провокації, заявляють у Блоці.

"Вчора у Харкові під час 55-тисячного мітингу, на якому виступала Юлія Тимошенко, завдяки злагодженій роботі служб безпеки, активістам БЮТ і міліції вдалося запобігти зіткненням організованих провокаторів з людьми, які прийшли на зустріч з лідером БЮТ", - сказано у заяві БЮТ.

БЮТівці стверджують, що міліцією і активістами БЮТ було заблоковано близько 1000 агресивних прихильників "Союзу молоді регіонів" в районі вул. Квітки-Основ'яненка, а також групу людей в масках і чорній уніформі з прапорами ОУН в районі пл. Пролетарської.

Реклама:

Також члени Блоку заявляють, що служби безпеки запобігли спробам підпалу автомобілів на перетині пл. Пролетарської і пл. Рози Люксембург і спробам прориву людей в масках з підпаленими факелами крізь колони прихильників БЮТ під час мітингу.

"Організованими провокаторами, багато з яких знаходилися у нетверезому стані, за словами інформованих джерел, керував секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес. До участі в провокаціях були залучені "технологи" з Донецька", - заявляють у БЮТ.

У Блоці також стверджують, що на мітингу у Харкові було 55 тисяч людей.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас, як повідомляє Обком із посиланням на Українські новини, на мітингу було близько 10 тисяч людей.

Прихильники БЮТ тримали символіку Блоку, гасла "Юля, ми з тобою", "Київський район за БЮТ", "Барвінкове за Юлю" та ін.

Одночасно в декількох десятках метрів від прихильників БЮТ перебувало близько 1 тис. прихильників Партії регіонів, які стояли двома монолітними групами.

Вони тримали символіку Партії регіонів і плакати "Харків каже ні помаранчевому реваншу", "Тимошенко і Луценко - кати Кушнарьова. Геть з Харкова", "Помаранчеві не пройдуть".

Групи прихильників БЮТ і Партії регіонів розділяли співробітники міліції, конфліктів не виникало.

Прихильники Партії регіонів заявили журналістам, що не проводять окремої акції, а прийшли зі своєю символікою на мітинг БЮТ.

На початку мітингу серед прихильників Тимошенко з'явилася група з 500 осіб молодих людей і підлітків у камуфляжі під прапорами ОУН.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування