Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, як Семенюк і права рука Азарова намагаються "хапнути" заводик

Четвер, 30 серпня 2007, 14:11

Блок Юлії Тимошенко заявляє про підготовку до "тіньового кримінального розпродажу" активів київського заводу "Більшовик" Фондом держмайна і державною податковою інспекцією України.

За даними БЮТ, розпродаж планується найближчими днями, "незважаючи на те, що завод перебуває у списку підприємств, які мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави і не підлягають приватизації".

"Таким чином, голова Фонду державного майна соціалістка Семенюк у тандемі з головою Державної податкової інспекції, правою рукою Азарова, Брезвіним намагаються остаточно "підчистити" економіку України напередодні дострокових парламентських виборів, відверто порушуючи закони", - сказано у заяві БЮТ.

Реклама:

У БЮТ вважають, що "посадові хапуги від СПУ, розуміючи, що дні їхнього перебування при владі лічені, а совість і мораль остаточно втрачені, мають одну мету, - в останні дні свого правління як можна більше урвати на безбідне життя".

БЮТ висловлює підтримку колективу заводу "Більшовик", "який виступив проти брутального зазіхання корупційних ділків на державне підприємство стратегічного значення".

Крім того, БЮТ звертається до президента Віктора Ющенка з вимогою вжити всіх необхідних заходів для того, "щоб не дозволити політичним банкрутам під завісу їхньої безславної кар’єри пограбувати країну".

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування