Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський чекає - не дочекається, коли запрацює з "1+1"

П'ятниця, 31 серпня 2007, 11:49

Бізнесмен Ігор Коломойський з нетерпінням чекає, коли приєднається до роботи Central European Media Enterprises (СМЕ), яка володіє акціями "1+1".

Про це Коломойський заявив коментуючи інформацію про те, що він інвестує 110 мільйонів доларів в придбання акцій "СМЕ" і стає членом ради директорів компанії, повідомляє УНІАН.

"Менеджерська команда СМЕ, бачення і дисциплінований фінансовий підхід компанії справили на мене величезне враження. Я з нетерпінням чекаю початку роботи з моїми новими колегами за радою директорів і менеджменту компанії для того, щоб примножити успіхи компанії СМЕ в той час, коли існують такі яскраві перспективи як в Україні, так і на інших ринках, де присутня компанія", - заявив бізнесмен.

"Рональд Лаудер завжди був першопрохідцем, який допомагав створювати незалежні медіа в Центральній і Східній Європі, які є надзвичайно важливими для розвитку економіки і політичних систем цих країн. Я вже декілька років знайомий з Рональдом, і мені дуже приємно приєднатися до нього як член Ради директорів компанії СМЕ", - додав він.

Водночас сам президент СМЕ Рональд Лаудер заявив, що вже досить довго знайомий з Ігорем Коломойським і знає його як "дуже розумного бізнесмена з глибоким знанням українського ринку".

"Ігор розуміє всю важливість незалежного телебачення не тільки в Україні, але і у всій Східній Європі. Мені дуже приємно вітати його як нашого нового директора, і я упевнений, що він надзвичайно допоможе СМЕ", - сказав Лаудер.

"Першочерговими завданнями СМЕ в Україні є: інвестування в створення телецентру для співробітників каналів 1+1, Кіно і Сіті, розвиток програмного продукту в Україні, а також придбання додаткових телевізійних активів", - додав він.

Central European Media Enterprises (СМЕ) – телемовна корпорація, що володіє провідними телеканалами в 6 країнах Центральної і Східної Європи із загальним населенням близько 90 млн. В Україні СМЕ належать телеканали "Студія 1+1", "1+1 International", "Кіно" і "Сіті".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування