Суркіс каже, що вони з Ахметовим "не комахи в банці і не забіякуваті пси"

П'ятниця, 31 серпня 2007, 12:05

Голова Федерації футболу України Григорій Суркіс не витрачатиме час на протистояння з бізнесменом та володарем клубу "Шахтар" Рінатом Ахметовим.

Про це він заявив в інтерв’ю журналу "Профиль", коментуючи припущення про те, що український чемпіонат - не тільки протистояння "Динамо" і "Шахтаря", але і особисте протистояння Григорія Суркіса і Ріната Ахметова, повідомляє УНІАН.

"Суркіс з Ахметовим — не комахи в банці, не забіякуваті пси, не півні, яких стравлюють для гри на тоталізаторі. Це — не про нас. Ми дуже зайняті люди і дуже цінуємо свій час, щоб витрачати його на "особисте протистояння", - сказав президент ФФУ.

"Якщо хочете, це (особисте протистояння) нерентабельно і не приносить дивідендів. Кожний з нас із захопленням займається гідною справою: Рінат — проблемами ФК "Шахтар", а я — футбольним господарством ФФУ. У обох — сила-силенна роботи. Дай Бог встигати за своїми календарними планами", - додав Суркіс.

В той же час президент Федерації футболу України визнав, що і він, і Ахметов "перетворюємося на звичайних уболівальників, коли на поле виходять улюблені команди".

Суркіс також поскаржився, що Ахметову, на відміну від нього легше – "він за визначенням фанатично відданий одному бренду", тоді як Суркіса "стан зобов`язує вболівати за всі українські клуби".

Президент ФФУ звернувся до журналіста з проханням повірити, що "реальне життя Суркіса і Ахметова набагато цікавіше, різноманітніше і складніше, ніж нав`язувані суспільству стереотипи" і "вільні домисли, якими зазвичай обростають в інтерпретації журналістів відношення публічних людей".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування