Кириленко обіцяє Морозу перевірку КРУ і ГПУ за позачергову сесію

П'ятниця, 31 серпня 2007, 13:40

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" попереджає про відповідальність за використання бюджетних коштів на нелегітимну сесію Верховної Ради.

Про це заявив голова політради блоку В’ячеслав Кириленко на прес-конференції, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, "збори депутатів колишньої правлячої коаліції, які Янукович і Мороз планують скликати 4 вересня, є незаконними".

"Ми попереджаємо про те, що використання бюджетних народних коштів на забезпечення так званого пленарного засідання, яке є простими зборами частини депутатів, є незаконним", - сказав він.

"Якщо бюджетні кошти підуть на довезення депутатів, на скликання цієї сесії, на оплату роботи апарату, на трансляції, то ми переконані, що відразу по завершенні виборчої кампанії цим питанням займеться ГПУ, КРУ та інші контролюючі органи", - переконаний Кириленко.

" Збори депутатів повинні проводитися в офісах ПР і СПУ - це їхнє право. А за бюджетний кошт такі неподобства відбуватися не повинні, - наголосив він. - Тому ми попереджаємо про відповідальність тих, хто провокує таке незаконне зібрання".

Кириленко ще раз нагадав, що Конституція передбачає, що парламент повноважний тільки тоді, коли в ньому є щонайменше 300 депутатів.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування