Тимошенко рознюхала, що в парламенті буде тріо

П'ятниця, 31 серпня 2007, 13:47

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що володіє результатами таємного соціологічного дослідження, які показують низькі рейтинги Партії регіонів.

"Ми провели соцдослідження на рівні 30 тисяч людей, яке показує, що в парламенті буде 3 політичні сили, і більш ніхто не має шансу подолати 3% бар’єр", - сказала Тимошенко на брифінгу у п’ятницю.

За її словами, це дослідження також показало, що демократичні сили матимуть більшість у новому парламенті, а рейтинг Партії регіонів складає менше 30%.

"Той рейтинг Партії регіонів, який зараз оголошують... Це робиться для профілактики фальсифікацій", - сказала Тимошенко.

Коментуючи одне з висловлювань лідера Компартії Петра Симоненка, вона сказала: "Існує велика вірогідність, що КПУ у новому парламенті не буде, і всі свої пропозиції вони будуть висловлювати на політичній пенсії".

Тимошенко також попередила, що уряд перед виборами має намір підвищити на 100 гривень соціальні виплати незахищеним верствам населення.

"Тільки за останні місяці кланам були передані "Нікопольський завод феросплавів", "Луганськтепловоз", готується продаж Одеського припортового заводу. Вони отримали "Дніпроенерго", і готується продаж кількох обленерго. Країна втрачає десятки мільярдів гривень, а людям як кістку кидають 100 гривень, щоб залишити цю мафію при владі", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування