Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До виборів БЮТ чекає викид компромату, а НУНС радять змінити платівку

П'ятниця, 31 серпня 2007, 17:55

Політолог, голова правління центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко називає нудною виборчу кампанію з дострокових виборів і прогнозує великий викид компромату під кінець кампанії.

Про це Фесенко сказав у п'ятницю в Києві під час круглого столу "Місяць до виборів: прогнози і сюрпризи", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Характеризуючи виборчу кампанію усіх її учасників, Фесенко підкреслив, що, без сумніву, лідером кампанії є Партія регіонів, хоча її рейтинг не росте.

"Вони (Партія регіонів) залишаються на своєму рівні. Не можна говорити, що є прорив у кампанії Партії регіонів", - відзначив він.

При цьому політолог підкреслив, що "старт виборчої кампанії, безумовно, виграв Блок Юлії Тимошенко". За його словами, БЮТ веде найпотужнішу виборчу кампанію і не втрачає можливості "штрикнути своїх партнерів" - блок "Наша Україна - Народна самооборона".

За словами Фесенка, за рахунок таких дій рейтинг БЮТ росте, а рейтинг "Нашої України" падає.

"Виборча кампанія "Нашої України"- найбільше розчарування серпня", - сказав політолог. За його словами, одна тема, що "буквально дратує" - це ліквідація депутатської недоторканності. Фесенко підкреслив, що ця тема далека від реальних потреб громадян України.

"У парламент "Наша Україна" звичайно ж пройде, але її результат може бути гіршим ніж минулого разу", - вважає Фесенко.

Говорячи про скандал зі скасуванням реєстрації "Пори" Фесенко назвав цю ситуацію "дрібною капостю з боку представників коаліції в Центральній виборчій комісії".

Фесенко прогнозує, що ближче до завершення виборчої кампанії будуть певні викиди компромату, зокрема, "спробують стриножити" БЮТ, рейтинг якого дуже сильно виріс.

Політолог не виключив, що такі викиди компромату можуть бути з боку блоку "Наша Україна - Народна самооборона", а також з боку політичних сил, які борються за подолання 3%-го бар'єру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...