МВС відбивається від Сала в суді

Понеділок, 10 вересня 2007, 08:44

Міністерство внутрішніх справ оскаржило у Львівському адміністративному апеляційному суді рішення Галицького районного суду Львова про поновлення Олега Сала на посаді начальника Управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Про це заявив представник Головного управління МВС у Львівській області, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

За його словами, суд 6 вересня прийняв позов до розгляду.

Як відомо, 3 вересня близько 150 прихильників блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" пікетували Головне управління МВС у Львівській області, вимагаючи не допустити поновлення Сала.

Галицький районний суд Львова ухвалив рішення поновити на посаді начальника Управління МВС у Львівській області Сало.

У листопаді 2005 року Львівська облрада дала згоду на взяття під варту і притягнення до кримінальної відповідальності депутата облради, колишнього начальника УМВС у Львівській області Сала.

Проти Сала були порушені 2 кримінальні справи: за ч. 2 ст. 157 (перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища) і ч. 3 ст. 364 (зловживання владою чи службовим становищем, здійснене співробітником правоохоронних органів).

У березні 2007 Міністерство внутрішніх справ реорганізувало Управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області в Головне управління МВС у Львівській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News