Тимошенко сказала, що інвесторів у білих футболках прийматимуть швидше

Понеділок, 10 вересня 2007, 10:18

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє, що отримана Рінатом Ахметовим компанія "Дніпроенерго" буде перепродана за схемою Криворіжсталі.

"Так, як і "Криворіжсталь", "Дніпроенерго" буде поставлено на відкритий аукціон з відповідними зобов'язаннями інвесторів", - пообіцяла Тимошенко в разі свого приходу до влади.

Вона пообіцяла, зробити обов’язковими для всіх наступних приватизацій ті процедури, які були застосовані при повторному продажі Криворіжсталі.

"Той досвід, що був застосований при приватизації Криворіжсталі, всі процедури, всі етапи ми зробимо законом", - зазначила Тимошенко.

"І не будуть повторюватися такі речі, коли "Дніпроенерго" було отримано у власність Ахметова постановою уряду без будь-яких інвестзобовязань. Це друга Криворіжсталь, щоб ви розуміли", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, Фонд держмайна готує приватизацію обленерго "в тому дусі, як було продано "Дніпроенерго", - додала Тимошенко.

Вона зазначила, що до парламенту потрапить максимум чотири політичних сили.

"За нашими розрахунками, в парламент пройде три-максимум чотири політичні сили. Я би сказала, що три з половиною політичні сили", - сказала вона.

"І якщо комуністи не потраплять до парламенту, то цей парламент буде іншим. І тільки заради цього було б варто проводити дострокові вибори", - наголосила лідер БЮТ.

Вона визнала, що під час своєї роботи прем’єром вона часто чула критику на свою адресу.

"На мою адресу було сказано багато жорстких слів, але саме наш уряд підготував і привів першу і останню чесну приватизацію в Україні – приватизацію "Криворіжсталі", - сказала вона.

Наприкінці зустрічі з інвесторами вона сказала, що на виході їм роздадуть білі футболки з логотипом БЮТ.

"Ці сувеніри – наш фірмовий одяг, з яким ви зможете заходити в уряд значно швидше, ніж без нього", - пожартувала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування