Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пес Мухтар з побратимами йде протестувати проти заступника Черновецького

Понеділок, 10 вересня 2007, 11:21

"Кінологічна спілка України" висловлює протест проти рейдерських спроб президента "Федерації мисливського собаківництва України" та заступника Київського міського голови Анатолія Голубченка увійти до складу спілки.

У повідомленні членів спілки зазначається, що 7 вересня Господарський суд Києва заборонив діяльність КСУ за позовом "Федерації мисливського собаківництва України" та "Центрального клубу володарів німецької вівчарки України".

"Спроби пана Голубченка увійти до складу "Кінологічної спілки України" разом зі своєю організацією набули рейдерських ознак", - зауважують члени "Кінологічної спілки України".

"Рішення Мінюсту про внесення змін до статуту КСУ дозволить нашим противникам стати правонаступниками, щоб скористатися міжнародним авторитетом і статусом "Кінологічної спілки України" та увійти до Міжнародної кінологічної федерації, уникаючи всіх необхідних процедур для набуття такого визнання", - додають в КСУ.

Члени спілки заявляють, що "ліквідація "Кінологічної спілки України" призведе до того, що Міжнародна кінологічна федерація залишить українське собаківництво за межами світової кінології".

Тому члени КСУ звертаються до громадськості та засобів масової інформації підтримати акцію протесту під гаслом "Голубченко! Припини полювання на кінологічну спілку!", що проходитиме в понеділок біля Київської міськдержадміністрації.

"Десятки членів КСУ виявили бажання взяти участь в акції разом зі своїми собаками, які отримали численні нагороди на українських та міжнародних виставках і змаганнях, мають чемпіонські титули, несуть службу в силових відомствах, знімаються в кіно. Серед них відомий пес-актор Мухтар", - зазначається в повідомленні.

Крім того в КСУ повідомляють, що о 17 годині в понеділок Господарський суд Києва розпочне розгляд позовної заяви "Кінологічної спілки України" на рішення Міністерства юстиції про внесення змін до статуту спілки.

У повідомленні відзначається, що Кінологічний союз України з 1990 року представляє та захищає інтереси володарів чистопорідних собак.

Він створює та утримує ідентифікаційну базу собак України, є організатором численних виставок і змагань.

Кінологічний союз України - єдина українська організація, що набула міжнародного визнання і є дійсним членом Міжнародної кінологічної федерації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
08:06
На Дніпропетровщині через ракетний удар пошкоджено два енергооб’єкти та виникли перебої з водою 
07:50
За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
Усі новини...