Тимошенко не думає, що хтось наважиться повторити її садизм

Понеділок, 10 вересня 2007, 11:21

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє оприлюднити декларацію про свої доходи в останній день перед виборами.

"Я опублікую свою декларацію за день до виборів, щоб це не викликало жодних інформаційних хвиль", - сказала Тимошенко на брифінгу у понеділок.

На питання, які білборди з політичною агітацією їй запам’яталися протягом цієї політичної кампанії, вона згадала про блок "КУЧМА" та Партію вільних демократів.

"У майбутньому такого роду білборди можуть лягти в основу кінокомедій", - сказала Тимошенко.

"Люди дуже жваво реагують на білборлди. Колись це їх дратувало, а зараз це їх розважає, коли вони спостерігають за цим цирковим шоу", - додала вона.

Тимошенко також згадала, як в рамках свого виборчого туру якось спілкувалася з молодою дівчиною.

"Ми стояли під білбордом "Країні потрібен Литвин". І ця дівчина запитує: "А якій країні потрібен Литвин?" Тобто люди реагують на це дуже жваво", - сказала вона.

Тимошенко також висловила впевненість, що після дострокових виборів представники нинішньої коаліції не зможуть "відмовитися від 150 мандатів", щоб зірвати роботу нового парламенту.

"Для Партії регіонів це (депутатство) – можливість кришувати свій бізнес. Це (відмова від мандатів) занадто садистська процедура, і повторити її неможливо", - сказала вона.

На думку Тимошенко, "якщо хтось спробує зруйнувати результати дострокових виборів або почне блокувати роботу нового парламенту, - ця сила піде з політичної арени".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування