Тимошенко не знає, чи боїться мишей, але боїться наслідків від Ахметова

Понеділок, 10 вересня 2007, 11:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко зізналась, що має власні фобії, але не уточнила які.

"Людина має боятися. Як будь-яка людина, я відчуваю страх, і це нормально", - сказала Тимошенко на прес-конференції, відповідаючи на питання, чи боїться вона чогось в житті.

На уточнююче питання, чи є в неї звичайні людські страхи до мишей або павуків, Тимошенко відповіла:

"Я так рідко буваю вдома, що не бачу родину і не бачу мишей, тому не знаю, чи боюся я їх. Але обіцяю придивитися до них".

"Я боюся, що поки ми поміняємо владу, залишкам енергетики в Україні прийде кінець. Ще я боюся, якщо Янукович почав перед виборами виплачувати по 100 гривень, то це – емісія, яка призведе до інфляції. І нам доведеться її поборювати", - сказала Тимошенко.

Говорячи про енергетику, Тимошенко також згадала історію з "Дніпроенерго" і заявила, що домагатиметься скасування рішення уряду, яким збільшується частка Ріната Ахметова в цьому підприємстві.

"Ми не перебуваємо при владі, але вже є позови до суду, які оскаржать приватизацію "Дніпроенерго", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні стала розповсюдженою тіньова модель приватизації, коли підприємство штучно банкротують, перекриваючи йому грошові потоки, а потім за безцінь його забирають, як благодійники", - додала Тимошенко.

Вона заявила, що коли була віце-прем'єром з питань енергетики, їй вдалося зупинити процедуру банкрутства "Дніпроенерго".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування