Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київські регіонали звинувачують Черновецького в "зухвалому факті"

Понеділок, 10 вересня 2007, 15:13

Партія регіонів заявляє про адміністративний тиск з боку столичного керівництва, в першу чергу мера Києва Леоніда Черновецького і секретаря Київради Олеся Довгого.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації Партії регіонів.

"Рішення про звільнення двох заступників столичного мера – Івана Салія і Сергія Зиміна, ми сприймаємо, як зухвалий факт використання адміністративного ресурсу в період виборчої кампанії", - сказано в повідомленні.

Київська організація Партії регіонів повідомляє, що "минулого тижня 6 депутатів Київради висловили намір перейти до фракції Партії регіонів, зокрема, такі заяви написали заступники Черновецького Іван Салій і Сергій Зимін".

"З боку керівництва столиці одразу послідували попередження про можливі наслідки такого рішення. В результаті, 10 вересня Леонід Черновецький звільнив їх із займаних посад", - стверджує прес-служба київської організації Партії регіонів.

"Ми вже не вперше стикаємось з грубими порушеннями законодавства і перевищенням службових повноважень з боку керівництва столиці. Хочемо нагадати про останні ініціативи мера стосовно заборони агітації політичних сил в столиці та рішення перенести засідання з 13 і 27 вересня на жовтень", - додається в повідомленні.

"З огляду на останні події стає зрозуміло, чому мер і його команда так наполягали на перенесенні засідань. Вони знають, що фракція Партії регіонів, поповнившись 6 новими депутатами, зможе протистояти будь-яким протизаконним рішенням, які останнім часом все частіше ухвалює Київрада", - додається також в ньому.

Партія регіонів заявляє, що не прагне поглиблювати конфронтацію, "але закривати очі на подібне свавілля київської влади не збирається".

"Ми зацікавлені в проведенні конструктивного діалогу з усіма політичними силами, але, коли йдеться про принципові розбіжності і відверті правопорушення, ми будемо змушені вживати відповідні заходи", - наголошує київське крило Партії регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування