Янукович вже готовий формувати коаліцію і кличе до себе всіх

Понеділок, 10 вересня 2007, 15:24

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що Партія регіонів готова формувати коаліцію у майбутньому парламенті з усіма конструктивними політичними силами.

"Партія регіонів як і рік тому готова вести діалог з усіма партіями і блоками але на умовах конструктивізму і прагматизму, заради поліпшення життя людей. Тобто працювати заради майбутнього країни, а не амбіцій окремих лідерів", - сказав Янукович на прес-конференції для українських та іноземних ЗМІ.

Він також зазначив, що у Партії регіонів "є всі підстави для того, щоб брати участь у формуванні коаліції".

"Впевненість у цьому дає можливість нам спокійно працювати, незважаючи на те, що виборча кампанія пішла вперед", - сказав Янукович.

Крім того, на думку прем’єра, формування коаліції має відбуватися у стислі терміни.

"Принаймні ми зробимо все, щоб це сталося. Держава не має часу розпочинати все спочатку. Затягування процесу створення дієздатної коаліції, уряду можна буде розцінювати як зраду державних інтересів і це буде зроблено у вузькопартійних цілях і власних амбіціях політиків", - сказав він.

Янукович також висловив впевненість у тому, що "помаранчеві" політичні сили не зможуть сформувати дієздатну коаліцію в майбутньому парламенті.

"Я хочу нагадати, що президент Ющенко звільнив Юлію Тимошенко з посади прем’єра за некомпетентність та корупцію. Тому питання, чи довіряють виборці тому, що помаранчеві сили можуть спільно працювати має виключно риторичний характер", - сказав він.

"Їхні чвари продовжуються і по сьогоднішній день і я вважаю, що виборці належним чином дадуть відповідь на це питання у день голосування", - додав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування