Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" розцінюють вибори як миротворчу спецоперацію

Понеділок, 10 вересня 2007, 15:32

Партія регіонів вважає дострокові парламентські вибори незаконними, однак має намір брати в них участь для збереження миру в країні.

Про це на прес-конференції у понеділок заявив прем'єр-міністр, лідер партії регіонів Віктор Янукович, відповідаючи на питання закордонних журналістів.

"Я особисто і мої друзі в партії - ми користувалися головним принципом: перш за все ми поставили попереду відповідальність за свої дії, що ми повинні зробити, щоб державі було краще, щоб було краще українському народу", - відзначив прем'єр.

За словами Януковича, Партія регіонів побачила "загрозу виникнення громадянського конфлікту, який міг перерости у війну, бо ми мали інформацію, як зупиняли внутрішні війська в регіонах – звичайні люди на дорогах".

"Ми побачили, що наші опоненти готові на все, що завгодно, задля досягнення своїх політичних цілей, в тому числі на силовий захват", - пояснив прем'єр.

"Не дай Боже, якби хтось спровокував хоч би один постріл, щоб загинула одна людина, чи пролилася одна крапля крові – невідомо, чим би це все закінчилось. Ми любимо нашу державу, з великою повагою ставимось до українського народу", - заявив Янукович.

За його словами, Партія регіонів піде на вибори, "які не є законними і для проведення яких не було ніяких підстав, заради того, щоб в Україні зберегти мир".

"Ми взяли на себе відповідальність і сказали, що ті політики, які хочуть отримати відповідь від українського народу, вони її отримають. Тому дочекаємось 30 вересня і побачимо, якою буде відповідь", - додав прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування